Produktai

URGO Filmogel® Bojātiem nagiem 3,3 ml
2021-01-20
URGO Filmogel® līmveida plāksteris saplaisājušai ādai 3,25 ml
2021-01-20
PST-SPRAY-GB

URGO Filmogel® plāksteris – aerosols 40 ml


Aizsargā – Dziedē

Virspusējām brūcēm

Ūdensizturīga aizsargkārtiņa

40 aplikācijām

URGO plāksteris – aerosols ar oriģinālo, Urgo izstrādāto formulu ir paredzēts brūcēm, nobrāzumiem (arī grūtāk pārsienamās vietās, kā elkoņi, ceļgali).

Pēc uzklāšanas veidojas caurspīdīga aizsargkārtiņa:

– aizsargā brūci kā „otra āda”,

– ir ūdensizturīga,

– veicina dzīšanas procesu.

Lietošana: Noskalojiet un nosusiniet brūci. Apsmidziniet brūci no 5-10 cm attāluma un 1 minūti ļaujiet nožūt.  Atjaunojiet pēc nepieciešamības. Plēvveidīgais plāksteris ar laiku pats absorbējas.

Piesardzība: Nelietot uz inficētām brūcēm, dziļām, mitrām brūcēm, apdegumiem. Nelietot uz sejas. Neieelpot. Pēc uzsmidzināšanas var būt viegla tirpšanas sajūta. Izvairieties no kontakta ar acīm, kairinošs acīm. Nelietot bērniem, kuri jaunāki par 3 gadiem. Ja uz izsmidzinātāja sprauslas ir izveidojusies plēvīte, noņemiet to labākai izsmidzināšanai.

Kontrindikācijas: tā kā nav atbilstošu pētījumu, nav ieteicams lietot grūtniecēm un sievietēm, kuras baro bērnu ar krūti..

Uzmanību! Flakons atrodas zem spiediena, karstums var izraisīt sprādzienu. Sargāt no karstuma, karstas virsmas, dzirkstelēm, atklātas liesmas vai citiem aizdegšanās avotiem. Nesmēķēt. Sargāt no saules iedarbības un temperatūras virs 50°C. Izlietotu flakonu nebojāt un nededzināt. Neizsmidzināt atklātas liesmas tuvumā. Glabāt bērniem nepieejamā vietā! Lietot labi vēdināmā vietā.

Medicīniskā ierīce. CE marķējums: 2018

Ražotājs: Laboratoires URGO HEALTHCARE – 42 rue de Longvic – 21300 Chenôve – Francija